Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Zhvillimet e Tregut të Pensioneve Private Vullnetare, 30.06.2017
Botuar më11/08/2017.

Zhvillimet e Tregut të Fondeve të Investimeve, 30.06.2017
Botuar më11/08/2017.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 106, korrik 2017
Botuar më11/08/2017.

Për zhvillimin e trajnimit për broker në sigurime
Botuar më31/07/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më27/07/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më25/07/2017.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-qershor 2017
Botuar më25/07/2017.

Zhvillimet e Tregut me Pakicë të Letrave me Vlerë të Qeverisë për periudhën janar-qershor 2017
Botuar më25/07/2017.

AMF, në takim me brokerat e licencuar në sigurime, thekson misionin e përbashkët për mbrojtjen e konsumatorit
Botuar më19/07/2017.

Shpallje e rezultatit të testimit për aktuar i autorizuar
Botuar më18/07/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë