Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Për zhvillimin e trajnimit për broker në sigurime
Botuar më21/07/2016.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më20/07/2016.

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare raporton në Komisionin për Ekonominë dhe Financat të Kuvendit të Shqipërisë
Botuar më18/07/2016.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më15/07/2016.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 95, qershor 2016
Botuar më13/07/2016.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më07/07/2016.

Zhvillohet takimi i përvitshëm midis autoriteteve mbikëqyrëse të Shqipërisë dhe të Austrisë, AMF dhe FMA, për mbikëqyrjen e tregut të sigurimeve
Botuar më07/07/2016.

Konferencë rajonale për harmonizimin e legjislacionit me acquis të BE-së në tregun e kapitalit dhe sistemin e pagesave
Botuar më01/07/2016.

Publikohen dokumentet mbi shpalljen e kërkesës për shprehje interesi për konsulencën e aktivitetit të tretë “Forcimi i kapaciteteve mbikëqyrëse dhe rregullimi i sektorit të fondeve të investimit dhe të letrave me vlerë”, të projektit “Forcimi i kapaciteteve mbikëqyrëse të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare: Fokusi tek zhvillimi i tregut të kapitaleve”, financuar nga SECO
Botuar më24/06/2016.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-maj 2016
Botuar më24/06/2016.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë