Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më24/11/2016.

Zhvillimet e Tregut të Pensioneve Private Vullnetare, 30.09.2016
Botuar më21/11/2016.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 98, tetor 2016
Botuar më21/11/2016.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më21/11/2016.

Zhvillimet e Tregut të Fondeve të Investimeve, 30 shtator 2016
Botuar më18/11/2016.

AMF vijon zbatimin e projektit të reformës në tregun e sigurimeve
Botuar më16/11/2016.

Deklaratë mbi Platformat e Investimit Online
Botuar më16/11/2016.

Workshop me përfaqësues të tregut të kapitaleve në vend, në përfundim të fazës së parë të projektit "Forcimi i kapaciteteve mbikëqyrëse të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare: Fokusi tek zhvillimi i tregut të kapitaleve"
Botuar më04/11/2016.

Për zhvillimin e trajnimit për vlerësues dëmesh në sigurime
Botuar më02/11/2016.

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare mbyll fazën e parë të projektit "Forcimi i kapaciteteve mbikëqyrëse të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare: Fokusi tek zhvillimi i tregut të kapitaleve”
Botuar më02/11/2016.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë