Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Zhvillimet e Tregut të Pensioneve Private Vullnetare, 31.12.2016
Botuar më14/04/2017.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 102, mars 2017
Botuar më14/04/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më13/04/2017.

AMF certifikon aktuarët e rinj
Botuar më07/04/2017.

Kuvendi i Shqipërisë miraton emërimin e Z. Ervin Koçi në detyrën e anëtarit të Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare që do të mbajë funksionin e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv
Botuar më07/04/2017.

Lista e aplikantëve për testimin për brokera në sigurime
Botuar më06/04/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më30/03/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më24/03/2017.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-shkurt 2017
Botuar më24/03/2017.

AMF organizon trajnimin e asistencës teknike dhe këmbimit të informacionit (TAIEX) të Komisionit Evropian
Botuar më17/03/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë