Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më30/06/2017.

Për zhvillimin e takimit me vlerësuesit e pavarur të dëmeve në sigurime
Botuar më27/06/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më23/06/2017.

AMF heq licencën e shoqërisë “Stock International” Albania sh.a.
Botuar më23/06/2017.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-maj 2017
Botuar më23/06/2017.

Njoftim për shprehje interesi për anëtar të Komitetit Këshillimor për hartimin e politikave të zhvillimit 5-vjeçar të tregjeve financiare nën mbikëqyrjen e AMF-së
Botuar më22/06/2017.

Për zhvillimin e testimit për aktuar i autorizuar
Botuar më19/06/2017.

Për zhvillimin e trajnimit për broker në sigurime
Botuar më15/06/2017.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 104, maj 2017
Botuar më14/06/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më14/06/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë