Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Shpallje e rezultatit të testimit për vlerësues të dëmeve në sigurime
Botuar më08/06/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më31/05/2017.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën janar-prill 2017
Botuar më25/05/2017.

Për zhvillimin e trajnimit për vlerësues dëmesh në sigurime
Botuar më24/05/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më24/05/2017.

Mbi publikimin e vlerësimit vjetor për Shqipërinë nga Bashkimi Evropian
Botuar më24/05/2017.

Lista për testimin e vlerësuesit të dëmeve në sigurime
Botuar më23/05/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më22/05/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më15/05/2017.

Mbi publikimin e periodikut të AMF-së nr. 103, prill 2017
Botuar më14/05/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë