Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Zhvillimet e Tregut të Pensioneve Private Vullnetare, 31.03.2017
Botuar më11/05/2017.

Zhvillimet e Tregut të Fondeve të Investimeve, 31.03.2017
Botuar më11/05/2017.

Zhvillohet takimi i përvitshëm midis autoriteteve mbikëqyrëse të Shqipërisë dhe të Austrisë, AMF dhe FMA, për mbikëqyrjen e tregut të sigurimeve
Botuar më08/05/2017.

Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i AMF-së zhvillon takimin me përfaqësues të tregjeve të mbikëqyrura
Botuar më05/05/2017.

AMF organizon trajnimin e TAIEX mbi abuzimin e tregut dhe tregtimin e brendshëm në fushën e titujve
Botuar më28/04/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më28/04/2017.

Për zhvillimin e testimit për vlerësues dëmesh në sigurime
Botuar më28/04/2017.

INVESTITORË KUJDES!! Mos investoni në platformën online FXLIDER
Botuar më28/04/2017.

Shpallje e rezultatit të testimit për broker në sigurime
Botuar më25/04/2017.

Zhvillimet e Tregut me Pakicë të Letrave me Vlerë të Qeverisë për periudhën janar-mars 2017
Botuar më25/04/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë