Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Për zhvillimin e trajnimit për vlerësues dëmesh në sigurime
Botuar më21/02/2017.

Drejtorja e Përgjithshme Ekzekutive e AMF-së, zhvillon takimin përshëndetës me studentët aktuarë
Botuar më21/02/2017.

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare organizon takim informues me median me fokus tregun e sigurimeve në Shqipëri
Botuar më16/02/2017.

Zhvillohet mbledhja e Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më13/02/2017.

Për zhvillimin e trajnimit për broker në sigurime
Botuar më10/02/2017.

Drejtorja e Përgjithshme Ekzekutive e Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare takohet me përfaqësues të Bankës Qendrore Evropiane
Botuar më09/02/2017.

AMF fillon fazën e dytë të projektit për zhvillimin dhe forcimin e tregut të kapitaleve
Botuar më07/02/2017.

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare organizon trajnimin mbi parimet e praktikat në sigurime dhe bazat e mbikëqyrjes në sigurime me fokus rrezikun
Botuar më30/01/2017.

Programi i Qendrës së Edukimit për vitin 2017
Botuar më27/01/2017.

Mbi zhvillimin e mbledhjes së Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më27/01/2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë