Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Për zhvillimin e testimit për vlerësuesit e dëmeve në sigurime
Botuar më23/12/2008.

Risiguruesit globalë qëndrojnë elastikë para krizës financiare – IAIS boton Raportin Global të Tregjeve të Risigurimit 2008
Botuar më18/12/2008.

Mbrojtja konsumatore, një nga prioritetet strategjike të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare
Botuar më17/12/2008.

American Reserve Life Insurance ofron çmimin më të lartë për privatizimin e "INSIG" - ut
Botuar më10/12/2008.

Shpallje e rezultatit të testimit për vlerësues të dëmeve në sigurime
Botuar më09/12/2008.

Miratohet Vendimi i Këshillit të Ministrave për Propozimin e Projektligjit "Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit"
Botuar më02/12/2008.

Mbi publikimin e periodikut AMF Nr. 12
Botuar më27/11/2008.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për Periudhën Janar - Tetor 2008
Botuar më25/11/2008.

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Mirëkuptimit midis AMF-së dhe BQK-së në fushën e rregullimit dhe mbikëqyrjes së sektorëve financiarë jobankarë
Botuar më21/11/2008.

Vizitë e Kryetares së AMF-së në Kosovë për nënshkrimin e Marrëveshjes së Mirëkuptimit me BQK-në
Botuar më20/11/2008.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë