Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Arkiva e Njoftimeve
 Print
Mbi publikimin e periodikut AMF Nr. 6
Botuar më30/05/2008.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri në periudhën Janar-Prill 2008
Botuar më28/05/2008.

Doli një publikim i ri "Gjeografia e Sigurimeve 2007"
Botuar më22/05/2008.

Prezantim mbi tregjet financiare jo - bankare ne forumin e Crans Montanës (15 Maj 2008)
Botuar më17/05/2008.

Rezolutë e Kuvendit të Shqipërisë për vlerësimin e veprimtarisë së Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare për vitin 2007
Botuar më08/05/2008.

Kryetarja e AMF-së pret përfaqësuesit e lartë të Autoritetit Qendror Bankar të Kosovës
Botuar më06/05/2008.

Mbi publikimin e periodikut AMF Nr. 5
Botuar më05/05/2008.

Zhvillohet seminari mbi sigurimet e jetës
Botuar më30/04/2008.

Zhvillimet e Tregut të Sigurimeve në Shqipëri për periudhën Janar - Mars 2008
Botuar më24/04/2008.

Mbi raportimin e Kryetares Zj .Elisabeta Gjoni në Komisionin Parlamentar për Ekonominë dhe Financat
Botuar më17/04/2008.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë