Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Tregu i Sigurimeve
Tregu i Letrave me
    Vlerë
Tregu i Pensioneve
    Private
    Vullnetare
Subjekte nën Juridiksion >> Tregu i Pensioneve Vullnetare
 Print

RAIFFEISEN INVEST-SHOQERI ADMINISTRUESE E FONDEVE TE PENSIONIT DHE SIPERMARRJEVE TE INVESTIMEVE KOLEKTIVE sh.a.
SHOQERIA ADMINISTRUESE E FONDEVE TE PENSIONIT SIGAL-LIFE UNIQA GROUP AUSTRIA sh.a.
SHOQERIA ADMINISTRUESE E FONDEVE TE PENSIONIT SiCRED sh.a.
FIRST INVESTMENT BANK sh.a.
TIRANA BANK sh.a.
SOCIETE GENERALE ALBANIA sh.a.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë