Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Kuvendi i Shqipërisë miraton emërimin e Z. Ervin Koçi në detyrën e anëtarit të Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare që do të mbajë funksionin e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv
 Print

Kuvendi i Shqipërisë, në seancën plenare të datës 6 prill 2017, miratoi me vendimin nr. 37/2017, emërimin e Z. Ervin Koçi në detyrën e anëtarit të Bordit të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, që do të mbajë funksionin e Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv.

Për më shumë informacione klikoni në faqen zyrtare të Kuvendit të Shqipërisë:

https://www.parlament.al/akt/vendim-nr-372017-per-emerimin-e-zotit-ervin-koci-ne-detyren-e-anetarit-te-bordit-te-autoritetit-te-mbikeqyrjes-financiare-qe-do-te-mbaje-funksionin-e-drejtorit-te-pergjithshem-ekzekutiv/

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë