Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Drejtues të AMF-së takohen me përfaqësues të "Standard and Poor’s"
 Print

Përfaqësues të kompanisë ndërkombëtare të vlerësimit “Standard & Poor’s” zhvilluan sot një takim me Nëndrejtoren Ekzekutive të Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, Znj. Mimoza Kaçi  në kuadër të vizitës së tyre vjetore në vend.

Znj. Kaçi prezantoi rolin e AMF-së si autoritet rregullator në tregun financiar jobankar, duke u përqendruar tek ecuria e tregjeve të mbikëqyrura dhe të rregulluara nga AMF gjatë periudhës një vjeçare.

Në veçanti palët diskutuan mbi zhvillimet në tregun e titujve, ndryshimet në kuadrin rregullator për fondet e investimeve, licensimin e bursës së parë shqiptare me kapital privat dhe zhvillime të tjera. Në takim u theksuan masat e ndërmarra nga Autoriteti, me qëllim menaxhimin e mirë të risqeve, garantimin e interesave të investitorëve dhe zhvillimin e mëtejshëm të tregut.

Nga ana e tyre përfaqësuesit e “Standard & Poor’s” shprehën vlerësime pozitive për qëndrueshmërinë e tregjeve nën mbikëqyrjen e AMF-së.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë