Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Shpallje e rezultatit të testimit për aktuar i autorizuar
 Print

Në zbatim të nenit 222, pika 3/ç të Ligjit nr. 52, datë 22.05.2014 “Për veprimtarinë e sigurimit dhe risigurimit”, Komisioni i Testimit për aktuar i autorizuar, i krijuar në bazë të Urdhrit nr. 120, datë 10.07.2017, të Drejtorit të Përgjithshëm Ekzekutiv të AMF-së, shpall rezultatet e testimit të datës 12.07.2017, si më poshtë:
 
Komisioni vlerëson se në bazë të pikëve të mbledhura për testin e njohurive mbi legjislacionin, etikën profesionale dhe praktikat më të mira të tregut të sigurimeve,

Kalojnë me sukses testin për aktuar i autorizuar:

  1. Aranit Muja
  2. Entela Hidërshaj

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë