Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
21.Durim Abazi (A.D.F. Group)124330.07.2018Pa afatEurosig sh.a.Kavajë, Qendër, Gosë, Pallati I ri, kati 1, Gosë e Vogël.
22.Shqiponj Hoxha124130.07.2018Pa afatEurosig sh.a.Malasej, Elbasan, (pronë e Myrteza Hoxhës).
23.Gëzim Dervishi124030.07.2018Pa afatEurosig sh.a.Pranë Kolaudimit, Elbasan, Zyrë (pronë e Amarildo Dacit)
24.Ilmi Xhaferri123930.07.2018Pa afatEurosig sh.a. Golem, Kavajë L.1, Bul. i Palmave, godinë private 2 katëshe, kati 1, nr.108.
25.Lisandër Leka123830.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “T. Keko”, Unaza e Re, Yzberisht, Tiranë, lokal nr. 43, kati 1 (pronë e familjes).
26.Florida Grosler123730.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Komuna e Parisit”, Dyqani 13, kati përdhe (pronë e Skënder Bregut).
27.Xhelal Tafaj123630.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Lagjia nr.3, Rr.“Skënderbej”, Pall.111, Durrës (, pronë e Emin Fanit dhe 13 pjestarë të trungut familjar)
28.Xhon Lena123530.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Rruga Nacionale Tepelenë-Gjirokastër, pranë Varrezave të Dëshmorëve. (pronë e Vasil Mashos).
29.Vjollca Nesimi123430.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Lagjia nr.3, Peshkopi, pronë e Hysen Mehmetit.
30.Hajrie Disha123330.07.2018Pa afatSIVIG sh.a.Lagjia “Gjeologu” Bulqizë.(pronë e Dashnor Spahiu).