Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
11.Besim YmajVlerësues i dëmeve shëndetësore15230.11.201730.11.2022Vlerësues i pavarur0692077624 dhe 0694112541
12.Hajri GërbiVlerësues i dëmeve shëndetësore15120.10.201720.10.2022Vlerësues i pavarur0692035564
13.Gëzim KodraVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14931.08.201731.08.2022Vlerësues i pavarur0694040878 0684040878
14.Hysenj ShehuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15031.08.201731.08.2022Vlerësues i pavarur0692136813
15.Xhevair BashaVlerësues i dëmeve materiale (të pronës) dhe shëndetësore dhe i dëmeve motorike14627.07.201727.07.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Eurosig” sh.a0673087723
16.Zenel BejkoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14327.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0682005250
17.Artur SulçeVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14527.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0692059370
18.Edina ZhabjakuVlerësues i dëmeve shëndetësore14727.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0689037580
19.Eni AlkuVlerësues i dëmeve shëndetësore14827.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0674067123
20.Fatmir HashoVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore14427.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0689034559