Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
51.Gëzim MyftariVlerësues i dëmeve shëndetësore11430.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0682097658
52.Gëzim MushaniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11630.06.201530.06.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0683477477
53.Blerta UkaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11730.06.201530.06.2020Vlerësuese e pavarur0697292734
54.Sabri HoxhaVlerësues i dëmeve shëndetësore11530.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0694112571
55.Valbona KadukuVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore10928.05.201528.05.2020E punësuar, shoqëria e sigurimit “Ansig” sh.a.0692098278
56.Pavli PapajaniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore10823.12.201423.12.2019I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a., Dega Elbasan.0683792402
57.Lekë GjoniVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore105 31.10.2014 31.10.2019Vlerësues i pavarur0692064007
58.Shefqet AhmatiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore106 31.10.2014 31.10.2019I punësuar, shoqëria e sigurimit “Albsig” sh.a.0692280030
59.Kristaq LipeVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore103 24.07.2014 24.07.2019I punësuar, shoqëria e sigurimit “Albsig” sh.a.0684099939
60.Ernest GodellaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore104 24.07.2014 24.07.2019Vlerësues i pavarur0683460177