Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
61.Engjëll GinaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore81 23.12.2013 23.12.2018I punësuar, shoqëria e sigurimeve INSIG sh.a.0692135425
62.Gjergji SykoVlerësues i dëmeve shëndetësore78 25.11.2013 25.11.2018Vlerësues i pavarur0692603886
63.Irena BejkoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore79 25.11.2013 25.11.2018Vlerësues i pavarur0692090159
64.Juvena GjikaVlerësues i dëmeve materiale (motorike) 76 28.08.201328.08.2018Vlerësues i pavarur0692141893
65.Razi GërbiVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore77 28.08.2013 28.08.2018Vlerësues i pavarur0692095794
66.Daniel XhemoVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore72 30.01.2013 30.01.2018Vlerësues i pavarur0697779908
67.Leonard KaratiVlerësues i dëmeve shëndetësore73 30.01.2013 30.01.2018Vlerësues i pavarur0692038350
68.Ermir DibraVlerësues i dëmeve materiale (motorrike)74 30.01.2013 30.01.2018Vlerësues i pavarur0692094717
69.Zalo TopçiuVlerësues i dëmeve shëndetësore75 30.01.201328.08.2018Vlerësues i pavarur0685154082 dhe 0673211407
70.Fatmir HashoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore71 29.08.2012 29.08.2017Vlerësues i pavarur0692157218