Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
71.Ligor VezuliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore84 27.02.2014 27.02.2019Vlerësues i pavarur0692098270
72.Shpëtim XhetaniVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës)82 23.01.2014 23.01.2019Vlerësues i pavarur0692075648
73.Njazi ShehuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore80 23.12.2013 23.12.2018I punësuar, shoqëria “Intersig Vienna Insurance Group” sh.a.0694098720
74.Engjëll GinaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore81 23.12.2013 23.12.2018I punësuar, shoqëria e sigurimeve INSIG sh.a.0692135425
75.Gjergji SykoVlerësues i dëmeve shëndetësore78 25.11.2013 25.11.2018Vlerësues i pavarur0692603886
76.Irena BejkoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore79 25.11.2013 25.11.2018Vlerësues i pavarur0692090159
77.Juvena GjikaVlerësues i dëmeve materiale (motorike) 76 28.08.201328.08.2018Vlerësues i pavarur0692141893