Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Sigurimi i Jo-Jetës
Sigurimi i Jetës
     • INSIG JETË sh.a.
     • SICRED sh.a.
     • SIGAL-LIFE,
       UNIQA Group
       Austria sh.a.
Shoqëri risigurimi
Shoqëri brokerimi
Vlerësues Dëmesh
Aktuarë të Autorizuar
Tregu i Sigurimeve >>  Sigurimi i Jetës
 Print
SIGAL-LIFE, UNIQA Group Austria sh.a.
Drejtor Ekzekutiv Edvin HOXHAJ
Lloji i Pronësisë Shoqëri me kapital vendas dhe  të huaj
Adresa e Selisë Bul. “Zogu I”, Nr 1, Tiranë
Tel./Faks +355 4 2253 407/408, +355 4 2233 308
Faqja e Internetit www.sigal.com.al
Posta Elektronike infolife@sigal.com.al
Dt. e fillimit të Aktivitetit Vendim Nr. 11 date 28.07.2004

Agjente

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë