Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Sigurimi i Jo-Jetës
Sigurimi i Jetës
Shoqëri risigurimi
     • SIGAL UNIQA Group
       Austria sh.a.
Shoqëri brokerimi
Vlerësues Dëmesh
Aktuarë të Autorizuar
Tregu i Sigurimeve >>  Shoqëri risigurimi
 Print
SIGAL UNIQA Group Austria sh.a.
Drejtor Ekzekutiv Avni PONARI
Lloji i Pronësisë Shoqëri me kapital vendas dhe të huaj
Adresa e Selisë Bul. “Zogu I”, Nr.1 , Kutia Postare Nr.2387, Tiranë
Tel./Faks +355 4 2233 308/ 253 407/408/
+355 4 2250 220
Faqja e Internetit www.sigal.com.al
Posta Elektronike info@sigal.com.al
Dt. e fillimit të Aktivitetit Vendim Nr. 02, dt. 23.06.1999
 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë