Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Për zhvillimin e takimit me brokerat e licencuar në sigurime
 Print

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në zbatim të kompetencave ligjore, me qëllim përmirësimin dhe detyrimin për ushtrimin e veprimtarisë së brokerimit në sigurime me profesionalizëm, në përputhje me kërkesat e legjislacionit në fushën e sigurimeve, njofton se, pranë Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare, më datë 19 korrik  2017, ora 12.00, do të organizohet një takim me brokerat e licencuar në sigurime.

Pjesëmarrja në këtë takim është shumë e rëndësishme dhe i shërben mbarëvajtjes së punës së brokerave të licencuar në sigurime.

Për më tepër informacion kontaktoni amf@amf.gov.al


 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë