Faqe Kryesore  |  Login  |   English
GSRM
Tregu me Pakicë i Letrave me Vlerë të Qeverisë
Government Securities Retail Market
TREGTIMI
Kuotimet &
    Transaksionet Ditore
     • Lloji B, C
     • Lloji A, D, E
Të Gjitha Kuotimet
    për një Letër me Vlerë
    të Caktuar

Tregtimi në një Datë
    të Caktuar

Komisione te Aplikuara nga
    NF
TË DHËNA STATISTIKORE
Arkiva e të Dhënave
    të Tregtimit
foto
Mbyll
Kurset
  EURO / LEK 132,39
  USD / LEK 112,84
Ndryshimi i Fundit
16/08/2017 13:58:45
INFORMACIONE SHTESË
Material Informues
Link
 
Komisione te Aplikuara nga NF
Fibank

Materiali #1
Publikuar më 02/03/2017 11:33:43

Banka Credins

Materiali #1
Publikuar më 30/05/2016 14:05:12

Banka Societe Generale Albania

Materiali #1
Publikuar më 01/03/2013 09:16:40

Posta Shqipƫtare

Materiali #1
Publikuar më 28/02/2013 11:28:38

Raiffeisen Bank Albania

Materiali #1
Publikuar më 22/02/2013 11:32:39

Tirana Bank

Materiali #1
Publikuar më 03/02/2012 12:30:17

Intesa Sanpaolo Bank Albania

Materiali #1
Publikuar më 07/04/2009 11:54:16

Banka Kombƫtare Tregƫtare

Materiali #1
Publikuar më 07/04/2009 11:52:46

Alpha Bank

Materiali #1
Publikuar më 07/04/2009 11:51:03

Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë