Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
1.Piro PriftiVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës) 15328.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Eurosig” sh.a
2.Ermal AgaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15428.12.201728.12.2022Vlerësues i pavarur0693441515
3.Vilson VocrriVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15528.12.201728.12.2022I punesuar ne Intersig VIG sh.a.0676027338
4.Erion FikuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15628.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Intersig VIG” sh.a0676030650
5.Ernold PëllumbiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15728.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Intersig VIG” sh.a0696022596
6.Gerald KolaVlerësues i dëmeve shëndetësore15828.12.201728.12.2022Vlerësues i pavarur0694254611
7.Taulant MukaVlerësues i dëmeve shëndetësore15928.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig Jetë” sh.a0692437213
8.Besim YmajVlerësues i dëmeve shëndetësore15230.11.201730.11.2022Vlerësues i pavarur0692077624 dhe 0694112541
9.Hajri GërbiVlerësues i dëmeve shëndetësore15120.10.201720.10.2022Vlerësues i pavarur0692035564
10.Gëzim KodraVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14931.08.201731.08.2022Vlerësues i pavarur0664027430