Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
Njoftime dhe Lajme
26/07/2016 - Njoftim:
Zhvillimet e Tregut me Pakicė tė Letrave me Vlerė tė Qeverisė pėr periudhėn janar-qershor 2016
26/07/2016 - Njoftim:
Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar - qershor 2016
21/07/2016 - Njoftim:
Pėr zhvillimin e trajnimit pėr broker nė sigurime
20/07/2016 - Njoftim:
Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
18/07/2016 - Njoftim:
Autoriteti i Mbikėqyrjes Financiare raporton nė Komisionin pėr Ekonominė dhe Financat tė Kuvendit tė Shqipėrisė
15/07/2016 - Njoftim:
Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
13/07/2016 - Njoftim:
Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 95, qershor 2016
Arkiva e Njoftimeve
   
[26/07/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar - qershor 2016  •   [26/07/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut me Pakicė tė Letrave me Vlerė tė Qeverisė pėr periudhėn janar-qershor 2016  •   [21/07/2016 - Njoftim] Pėr zhvillimin e trajnimit pėr broker nė sigurime  •   [20/07/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [18/07/2016 - Njoftim] Autoriteti i Mbikėqyrjes Financiare raporton nė Komisionin pėr Ekonominė dhe Financat tė Kuvendit tė Shqipėrisė  •   [15/07/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [13/07/2016 - Njoftim] Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 95, qershor 2016  •   [07/07/2016 - Njoftim] Zhvillohet takimi i pėrvitshėm midis autoriteteve mbikėqyrėse tė Shqipėrisė dhe tė Austrisė, AMF dhe FMA, pėr mbikėqyrjen e tregut tė sigurimeve  •   [07/07/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [01/07/2016 - Njoftim] Konferencė rajonale pėr harmonizimin e legjislacionit me acquis tė BE-sė nė tregun e kapitalit dhe sistemin e pagesave  •   [24/06/2016 - Njoftim] Publikohen dokumentet mbi shpalljen e kėrkesės pėr shprehje interesi pėr konsulencėn e aktivitetit tė tretė “Forcimi i kapaciteteve mbikėqyrėse dhe rregullimi i sektorit tė fondeve tė investimit dhe tė letrave me vlerė”, tė projektit “Forcimi i kapaciteteve mbikėqyrėse tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare: Fokusi tek zhvillimi i tregut tė kapitaleve”, financuar nga SECO  •   [24/06/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-maj 2016  •   [21/06/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [20/06/2016 - Njoftim] Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 94, maj 2016  •   [14/06/2016 - Njoftim] Zhvillohen Mbledhja e Pėrbashkėt e IOPS e OECD si edhe konferenca mbi tendencat dhe sfidat nė tregun e pensioneve   •   [03/06/2016 - Njoftim] Workshop mbi qeverisjen e korporatave sipas pėrvojės sė sistemit financiar  •   [02/06/2016 - Njoftim] Pėr zhvillimin e trajnimit pėr aktuar  •   [02/06/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [31/05/2016 - Njoftim] Pėr zhvillimin e trajnimit pėr vlerėsues dėmesh nė sigurime  •   [30/05/2016 - Njoftim] Drejtorja e Pėrgjithshme Ekzekutive e AMF-sė, Znj. Shehi pėrshėndet Konferencėn e Dytė Kombėtare pėr Financėn  •  
Publikime
Raporti Vjetor 2015 (PDF)
Raporti Mbikeqyrjes 2015 (PDF) (XLS)
Gjeografia e Tregut te Sigurimeve Raport Statistikor  2014 (Vjetor) (XLS) (PDF)
[Qershor 2016] Tregu i Sigurimeve Raport Statistikor  (Mujor) (XLS)
[Qershor 2016] Tregu i Letrave me Vlere Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
[Mars 2016] Tregu i Pensioneve Vullnetare Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
Arkiva e Publikimeve

Edukimi
Tregu i Sigurimeve
Tregu i Letrave me Vlerë
Tregu i Pensioneve Vullnetare
 

Investitorë Kujdes!

Fusha e veprimtarisë së Autoritetit është rregullimi dhe mbikëqyrja e tregut të titujve, tregut të sigurimeve dhe tregut të pensioneve vullnetare.

Publiku duhet të sigurohet që ofrimi i shërbimeve financiare vjen nga shoqëri të licencuara nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Në çdo rast, çdo i interesuar duhet të konsultojë faqen zyrtare të AMF-së.

Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e sigurimeve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e titujve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e pensioneve vullnetare (sipas këtij linku)

Çdo investim apo blerje produkti financiar pranë një shoqërie, apo subjekti të palicencuar mund të jetë objekt mashtrimi dhe spekulimi.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2016. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë