Faqe Kryesore  |  Login  |   English
GSRM
Tregu me Pakicë i Letrave me Vlerë të Qeverisë
Government Securities Retail Market
TREGTIMI
Kuotimet &
    Transaksionet Ditore
     • Lloji B, C
     • Lloji A, D, E
Të Gjitha Kuotimet
    për një Letër me Vlerë
    të Caktuar

Tregtimi në një Datë
    të Caktuar

Komisione te Aplikuara nga
    NF
TË DHËNA STATISTIKORE
Arkiva e të Dhënave
    të Tregtimit
foto
Mbyll
Kurset
  EURO / LEK 132,39
  USD / LEK 112,84
Ndryshimi i Fundit
16/08/2017 13:58:45
INFORMACIONE SHTESË
Material Informues
Link
 
Material Informues
GSRM - Tregu me Pakice i Letrave me Vlere te Qeverise

Materiali #1
Publikuar më 23/10/2007 15:38:07

GSRM - Llojet e Transaksioneve ne Tregun me Pakice te Letrave me Vlere te Qeverise dhe Kodifikimi i Tyre

Materiali #1
Publikuar më 18/10/2007 15:33:14

GSRM - Material Informues

Materiali #1
Publikuar më 13/08/2007 10:38:17

Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë