Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Ruajta e Fshehtësisë
 Print
Autoriteti nuk mbledh informacion personal rreth jush kur Ju vizitoni Faqen tonë në Internet. Ju mund të vendosni të na dërgoni një informacion personal, si një e-mail me një koment ose pyetje. Autoriteti e përdor këtë informacion vetëm për të trajtuar çështjen për Ju ose për t'ju përgjigjur kërkesës suaj.
 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë