Faqe Kryesore  |  Login  |   English
GSRM
Tregu me Pakicë i Letrave me Vlerë të Qeverisë
Government Securities Retail Market
TREGTIMI
Kuotimet &
    Transaksionet Ditore
     • Lloji B, C
     • Lloji A, D, E
Të Gjitha Kuotimet
    për një Letër me Vlerë
    të Caktuar

Tregtimi në një Datë
    të Caktuar

Komisione te Aplikuara nga
    NF
TË DHËNA STATISTIKORE
Arkiva e të Dhënave
    të Tregtimit
foto
Mbyll
Kurset
  EURO / LEK 135,24
  USD / LEK 124,09
Ndryshimi i Fundit
27/04/2017 14:42:13
INFORMACIONE SHTESË
Material Informues
Link
 
Të Gjitha Kuotimet për një Letër me Vlerë të Caktuar >> Lloji B, C
Maturimi  
Data e Maturimit  
DDM  
Ndërmjetësi Financiar  
Lloji i Transaksionit  
   
Nuk u gjetën Rezultate! Aplikoni Filtrin
* Për cdo sygjerim apo opinion na kontaktoni në adresën gsrm@amf.gov.al
Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare nuk mban përgjegjësi për keqpërdorimin e këtyre të dhënave nga të tretët.
Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë