Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
VKM
Rregullore
Udhëzime
Dekrete
Akte Nënligjore
 Print
Rregullore nr. 9, datė 25.01.2016 "Mbi bazat dhe metodat e llogaritjes, mėnyrat e mbajtjes sė provigjoneve teknike, si dhe kriteret dhe procedurat e miratimit tė tyre nga Autoriteti"
Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i bazave, metodave të llogaritjes, mënyrat e mbajtjes së provigjoneve ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 1/25/2016

Rregullore nr. 8, datė 25.01.2016 "Mbi bazat dhe metodat e llogaritjes, mėnyrat e mbajtjes sė provigjoneve matematike si dhe kriteret dhe procedurat e miratimit tė tyre nga Autoriteti"
Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i bazave, metodave të llogaritjes, mënyrat e mbajtjes së provigjoneve ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 1/25/2016

Rregullore nr. 2, datė 25.01.2016 "Pėr formėn, afatet dhe pėrmbajtjen e pasqyrave financiare, raporteve statistikore dhe raportimeve tė tjera tė ndėrmjetėsve nė sigurime dhe risigurime"
Kjo rregullore përcakton formën, afatet dhe përmbajtjen e pasqyrave financiare dhe raporteve statistikore që detyrohet të përgatitë ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 1/25/2016

Rregullore nr. 10, datė 25.01.2016 "Mbi funksionimin e bibliotekės sė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare"
Objekt i kësaj rregulloreje është përcaktimi i rregullave për administrimin dhe funksionimin e Bibliotekës së Autoritetit ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 1/25/2016

Rregullore nr. 1, datė 25.01.2016 "Pėr procedurat dhe mėnyrėn e depozitimit tė informacionit dhe dokumentacionit nė lidhje me burimin e kapitalit pėr aksionarėt e shoqėrisė sė sigurimit"
Kjo rregullore ka si objekt përcaktimin e dokumentacionit për aksionarët themelues të shoqërisë së sigurimit, procedurat ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 1/25/2016

Rregullore nr. 138, datė 21.11.2015 "Pėr miratimin ose refuzimin e ndryshimeve thelbėsore tė statutit tė shoqėrisė sė sigurimit"
Objekti i kësaj rregullore është përcaktimi i rregullave për miratimin ose refuzimin e ndryshimeve thelbësore të statutit ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 12/21/2015

Rregullore nr. 137, datė 21.12.2015 "Mbi procedurėn, afatet dhe dokumentacionin e nevojshėm/shtesė pėr miratimin e emėrimit dhe riemėrimit tė anėtarit tė kėshillit tė administrimit/mbikėqyrės, administratorit/anėtarit tė bordit tė drejtorėve tė shoqėrisė sė sigurimit"
Kjo rregullore përcakton procedurën, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për miratimin nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 12/21/2015

Rregullore e brendshme e Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare nr. 136, datė 21.12.2015 "Pėr organizimin, funksionimin dhe pėrshkrimin e detyrave"
Kjo Rregullore synon të përcaktojë normat e përgjithshme që rregullojnë organizimin, funksionimin dhe përshkrimin e ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 12/21/2015

Kodi i etikės nė Autoritetin e Mbikėqyrjes Financiare, nr. 131, datė 26.11.2015
Ky kod synon të përcaktojë rregullat e etikës dhe standardet profesionale për anëtarët e  Bordit dhe punonjësit ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 11/26/2015

Rregullore nr. 129, datė 26.11.2015 "Pėr marrėdhėniet e punės tė punonjėsve nė Autoritetin e Mbikėqyrjes Financiare"
Objekti i kësaj rregulloreje është përcaktimi i rregullave për kushtet, procedurat, të drejtat dhe detyrimet, e pranimit, ...
Miratoi Bordi i AMF. Hyn në fuqi 11/26/2015

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2016. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë