Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Enkeleda Kerxhaliu (klasat e jetes, jojetes dhe risigurime)7930.07.2018Pa afatBroker fizik i pavarurRruga “Ibrahim Rugova”, Pallati “Sky Tower”, Kati 5, kati 12.4, Tiranë
2.Albano Troka (klasat e jojetës)7426.02.2018Pa afatBroker fizik i pavarurRr. "Migjeni", Ap. 22,Yzberisht, Tirane
3.Manjola Ismailaj (klasat e jo-jetës)4428.04.2016Pa afatBroker fizik i pavarurRr. “Muhamet Gjollesha”, Qendra “Olimpia”, kati i 2, nr.3, Tiranë