Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Rreth Nesh
Historiku
Misioni, Vizioni, Vlerat
Objektivat
Funksionet Kryesore
Subjektet e
    Rregulluara
    (entet nën juridiksion)
Mundësi Karriere
Subjektet e Rregulluara (entet nën juridiksion)
 Print
  • Shoqėritė e sigurimit tė Jetės dhe Jo-Jetės
  • Shoqėritė e risigurimit
  • Ndėrmjetėsit e sigurimeve
  • Bursa dhe tregjet e tjera tė letrave me vlerė
  • Ndėrmjetėsit financiarė tė letrave me vlerė
  • Shoqėritė administruese
  • Fondet e investimit dhe shoqėritė e investimit
  • Fondet e pensionit
  • Kujdestar, Depozitar dhe Regjistrar i letrave me vlerė
  • Profesionistė tė fushave pėrkatėse

Struktura e Mbikėqyrjes dhe Rregullimit tė Sistemit Financiar Jobankar nė Shqipėri

Struktura

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë