Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Programi i Transparencës
Regjistri i Kërkesave dhe
     Përgjigjeve
Koordinatori
Koordinatori
 Print

Gëzim Licaj
E-mail: glicaj@amf.gov.al
 
Adresa: Rruga “Dora D'istria”, Nr.10
P.O. Box 8363, Tiranë
Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560
Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
E-mail: amf@amf.gov.al
Web: www.amf.gov.al
Orari zyrtar: 08:00 - 16:30 nga e Hëna në të Enjte
08:00 - 14:00 Premte

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë