Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
 
Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare merr pjesë në seancën dëgjimore në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave
 Print

Më datë 2 Mars 2017, Bordi i Autoritetit të Mbikëqyrjes Financiare mori pjesë në seancën dëgjimore në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave për t’u dëgjuar  në lidhje me vendimin e Bordit Nr. 14, datë 21.02.2017.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2017. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë