1 Dhjetor 2017

Lista për testimin e vlerësuesit të dëmeve në sigurime

Në zbatim të nenit 10, të Rregullores nr. 127, datë 26.11.2015 “Mbi procedurat dhe afatet për licencimin, rinovimin, refuzimin, revokimin dhe pezullimin e licencës së vlerësuesve të dëmeve në sigurime, si dhe kryerjen e testimit të njohurive”  lista e personave që do t’i nënshtrohen testimit të datës 04 dhjetor 2017, ora 13.00 për vlerësues dëmesh në sigurime është si më poshtë:

 1. Sajmir Seknaj
 2. Agron Panariti
 3. Marsel Kita
 4. Vilson Vocrri
 5. Arvina Pengili
 6. Edmond Dedja
 7. Piro Prifti
 8. Gerald Kola
 9. Erion Fiku
 10. Kujtim Alimerko
 11. Mentor Spahiu
 12. Ermal Aga
 13. Artan Arbana
 14. Taulant Muka
 15. Laurent  Koçi
 16. Ernold Pëllumbi