Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
Njoftime dhe Lajme
03/05/2016 - Njoftim:
Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
27/04/2016 - Njoftim:
Lista pėr testimin e vlerėsuesit tė dėmeve nė sigurime
25/04/2016 - Njoftim:
Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-mars 2016
25/04/2016 - Njoftim:
Zhvillimet e Tregut me Pakicė tė Letrave me Vlerė tė Qeverisė pėr periudhėn janar-mars 2016
25/04/2016 - Njoftim:
Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
22/04/2016 - Njoftim:
Pėr zhvillimin e testimit pėr vlerėsues dėmesh nė sigurime
19/04/2016 - Njoftim:
Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 92, mars 2016
Arkiva e Njoftimeve
   
[03/05/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [27/04/2016 - Njoftim] Lista pėr testimin e vlerėsuesit tė dėmeve nė sigurime  •   [25/04/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [25/04/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut me Pakicė tė Letrave me Vlerė tė Qeverisė pėr periudhėn janar-mars 2016  •   [25/04/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-mars 2016  •   [22/04/2016 - Njoftim] Pėr zhvillimin e testimit pėr vlerėsues dėmesh nė sigurime  •   [19/04/2016 - Njoftim] Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 92, mars 2016  •   [15/04/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Pensioneve Private Vullnetare, 31.12.2015  •   [13/04/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [12/04/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [07/04/2016 - Njoftim] Autoriteti i Mbikėqyrjes Financiare vijon projektin pėr reformėn nė tregun e sigurimeve  •   [31/03/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [31/03/2016 - Njoftim] Nė seancėn plenare tė Kuvendit tė Shqipėrisė u miratua projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin “Pėr sipėrmarrjet e investimeve kolektive”.   •   [29/03/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [25/03/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [25/03/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-shkurt 2016   •   [24/03/2016 - Njoftim] Autoriteti i Mbikėqyrjes Financiare, me mbėshtetjen e Bankės Botėrore, organizoi seancat informuese mbi mundėsitė e zgjerimit tė sistemit tė pensioneve vullnetare nė Shqipėri  •   [24/03/2016 - Njoftim] Shpallje e rezultatit tė testimit pėr broker nė sigurime  •   [23/03/2016 - Njoftim] Komisioni pėr Ekonominė dhe Financat i Kuvendit tė Shqipėrisė miraton projektligjin pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin pėr Sipėrmarrjet e Investimeve Kolektive (SIK).  •   [18/03/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •  
Publikime
Raport Vjetor 2014 (PDF)
Raport i Mbikėqyrjes 2014 (PDF)
Gjeografia e Tregut te Sigurimeve Raport Statistikor  2014 (Vjetor) (XLS) (PDF)
[Mars 2016] Tregu i Sigurimeve Raport Statistikor  (Mujor) (XLS)
[Mars 2016] Tregu i Letrave me Vlere Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
[Dhjetor 2015] Tregu i Pensioneve Vullnetare Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
Arkiva e Publikimeve

Edukimi
Tregu i Sigurimeve
Tregu i Letrave me Vlerë
Tregu i Pensioneve Vullnetare
 

Investitorë Kujdes!

Fusha e veprimtarisë së Autoritetit është rregullimi dhe mbikëqyrja e tregut të titujve, tregut të sigurimeve dhe tregut të pensioneve vullnetare.

Publiku duhet të sigurohet që ofrimi i shërbimeve financiare vjen nga shoqëri të licencuara nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Në çdo rast, çdo i interesuar duhet të konsultojë faqen zyrtare të AMF-së.

Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e sigurimeve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e titujve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e pensioneve vullnetare (sipas këtij linku)

Çdo investim apo blerje produkti financiar pranë një shoqërie, apo subjekti të palicencuar mund të jetë objekt mashtrimi dhe spekulimi.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2016. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë