Faqe Kryesore  |  Harta e Faqes  |  Kontaktoni  
AUTORITETI I MBIKËQYRJES FINANCIARE
Njoftime dhe Lajme
30/05/2016 - Njoftim:
Drejtorja e Pėrgjithshme Ekzekutive e AMF-sė, Znj. Shehi pėrshėndet Konferencėn e Dytė Kombėtare pėr Financėn
27/05/2016 - Njoftim:
Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
26/05/2016 - Njoftim:
Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
25/05/2016 - Njoftim:
Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-prill 2016
24/05/2016 - Njoftim:
Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
23/05/2016 - Njoftim:
Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
23/05/2016 - Njoftim:
Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare
Arkiva e Njoftimeve
   
[30/05/2016 - Njoftim] Drejtorja e Pėrgjithshme Ekzekutive e AMF-sė, Znj. Shehi pėrshėndet Konferencėn e Dytė Kombėtare pėr Financėn  •   [27/05/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [26/05/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [25/05/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-prill 2016  •   [24/05/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [23/05/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [23/05/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [18/05/2016 - Njoftim] Mbi publikimin e periodikut tė AMF-sė nr. 93, prill 2016  •   [18/05/2016 - Njoftim] Publikohen dy dokumente lidhur me hapjen e procedurės sė pėrzgjedhjes sė konsulencės pėr aktivitetin e dytė tė projektit “Forcimi i kapaciteteve mbikėqyrėse tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare: Fokusi tek zhvillimi i tregut tė kapitaleve”, financuar nga SECO  •   [16/05/2016 - Njoftim] Pėr zhvillimin e trajnimit pėr broker nė sigurime  •   [16/05/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Pensioneve Private Vullnetare, 31.03.2016  •   [16/05/2016 - Njoftim] Zhvillohet Mbledhja Vjetore e IOSCO-s mbi sfidat globale tė rregullimit tė tregjeve tė letrave me vlerė  •   [13/05/2016 - Njoftim] Shpallje e rezultatit tė testimit pėr vlerėsues tė dėmeve nė sigurime  •   [13/05/2016 - Njoftim] Autoriteti i Mbikėqyrjes Financiare pėrfundon zbatimin e projektit "Mbikėqyrja dhe zgjerimi i tregut tė pensioneve private vullnetare nė vend"  •   [12/05/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Fondeve tė Investimeve, 31 mars 2016  •   [03/05/2016 - Njoftim] Zhvillohet mbledhja e Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [27/04/2016 - Njoftim] Lista pėr testimin e vlerėsuesit tė dėmeve nė sigurime  •   [25/04/2016 - Njoftim] Mbi zhvillimin e mbledhjes sė Bordit tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare  •   [25/04/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut me Pakicė tė Letrave me Vlerė tė Qeverisė pėr periudhėn janar-mars 2016  •   [25/04/2016 - Njoftim] Zhvillimet e Tregut tė Sigurimeve nė Shqipėri pėr periudhėn janar-mars 2016  •  
Publikime
Raport Vjetor 2014 (PDF)
Raport i Mbikėqyrjes 2014 (PDF)
Gjeografia e Tregut te Sigurimeve Raport Statistikor  2014 (Vjetor) (XLS) (PDF)
[Prill 2016] Tregu i Sigurimeve Raport Statistikor  (Mujor) (XLS)
[Mars 2016] Tregu i Letrave me Vlere Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
[Mars 2016] Tregu i Pensioneve Vullnetare Raport Statistikor  (3 Mujor) (XLS)
Arkiva e Publikimeve

Edukimi
Tregu i Sigurimeve
Tregu i Letrave me Vlerë
Tregu i Pensioneve Vullnetare
 

Investitorë Kujdes!

Fusha e veprimtarisë së Autoritetit është rregullimi dhe mbikëqyrja e tregut të titujve, tregut të sigurimeve dhe tregut të pensioneve vullnetare.

Publiku duhet të sigurohet që ofrimi i shërbimeve financiare vjen nga shoqëri të licencuara nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare. Në çdo rast, çdo i interesuar duhet të konsultojë faqen zyrtare të AMF-së.

Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e sigurimeve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e titujve (sipas këtij linku)
Operatorët e licencuar nga AMF në tregun e pensioneve vullnetare (sipas këtij linku)

Çdo investim apo blerje produkti financiar pranë një shoqërie, apo subjekti të palicencuar mund të jetë objekt mashtrimi dhe spekulimi.

 
Hyrje e Autorizuar
 
 
Mbrojtja e Konsumatorit
 
 
GSRM
 
 
Info të Vlefshme
 


Adresa: Rruga "Dora D'istria" Nr. 10, P.O. Box 8363, Tiranë, Albania, Tel: + 355 - (0) - 4 - 2257560, Faks: + 355 - (0) - 4 - 2250686
© AMF 2016. Të gjitha të drejtat të rezervuara.
 Termat dhe Kushtet e Përdorimit  |  E Drejta e Autorit dhe Lejet  |  Përgjegjësitë  |  Ruajta e Fshehtësisë