Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
41.Artur ZheguVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11921.12.201521.12.2020Vlerësues i pavarur0684030622
42.Fisnik ShkenzaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12021.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a.0662049003
43.Julida NgjeliuVlerësues i dëmeve shëndetësore121 21.12.2015 21.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0684019385
44.Thoma KalaciVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12221.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694031216
45.Vildana RuliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12321.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694095170
46.Mynever BaholliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11030.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0694000807
47.Evald JahoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11130.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0693508949
48.Arben KëlliçiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11230.06.201530.06.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Eurosig” sh.a.0694061433
49.Artan KaleciVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11330.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0664095537
50.Gëzim MyftariVlerësues i dëmeve shëndetësore11430.06.201530.06.2020Vlerësues i pavarur0682097658