Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
11.Çlirim Jusufi125718.09.2018Pa afatSigal UGA sh.aRruga e Teleferikut, Seit Isufi, godina nr.1, shtepi private, Linze, Tirane
12.Erinda Zaçi125518.09.2018Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Fadil Rada”, nr.102, Tiranë, pranë Ministrisë së Mjedisit dhe Turizmit (pronë e Aida Martiro (Seseri).
13.Andi Rakipi125331.08.2018Pa afatIntersig VIG sh.a.Lagjen nr. 4, Rr. “Egnatia”, Pallati nr.147, Zyra e INTERSIGUT, Durres.
14.Marsilda Stojku 125231.08.2018Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Bardhok Biba”, Kompleksi Hodaj, Kati përdhe, Njësia 32, Tiranë.
15.Vjollca Tarja125131.08.2018Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Bardhok Biba”, Kompleksi Hodaj, Kati përdhe, Njësia 32, Tiranë.
16.Etmond Bajraktari124931.08.2018Pa afatSigal UGA sh.aLagjia "Drita", Qendër, Burrel.
17.Ylber Beci124731.08.2018Pa afatSIVIG sh.a.Pronë e Z. Muharrem Bushati, në Zonën Industriale Shkodër.
18.Rozë Paja124631.08.2018Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Lëvizja e Postribës”, Zona Industriale Shkodër, Nr.31.(pronë e Tom Arrës).
19.Alket Troci124531.08.2018Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Elez Isufi", Kodër Kamëz, Tiranë.(pronë e Xhelal Kaca).
20.Ilirjan Gjuzi 124431.08.2018Pa afatInsig sh.a.Lagjen nr.6, Rr. “Skuraj”, kati 1, Kavajë