Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Genci Goga (Jojete)8819.12.2019Pa afatBroker fizik I pavarurRr. "Bilal Sina", pall Rinia 04, kati 2, ap.8, Tirane
2.Erjon Skora (klasat e jetes, jojetes dhe risigurime)8919.12.2019Pa afatBroker fizik I pavarurRr. "Ibrahim Rugova", kompleksi "Green Park", kulla 1, kati 3, Tirane
3.Elton Çobani (klasat e jetes dhe te jojetes)8431.05.2019Pa afatBroker fizik I pavarurRr. "Muhamet Deliu", Pallati ALBA-FLOR, Tirane
4.Enkeleda Kerxhaliu (klasat e jetes, jojetes dhe risigurime)7930.07.2018Pa afatBroker fizik i pavarurRruga “Ibrahim Rugova”, Pallati “Sky Tower”, Kati 5, Tiranë
5.Albano Troka (Jojete)7428.02.2018Pa afatBroker fizik I pavarurRr. "Aleksandri I Madh", Pallati LORENA, nr.1, Tirane