Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Connection-2019 sh.p.k.141014.10.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Hasan Sufa”, pall. 2, shk. 1, kati 1, ap.4, Tiranë.
2."EASY PAY" sh.p.k138324.07.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Ismail Qemali”, Objekti nr.30, hyrja 7, kati 3, Tiranë
3."VALDI TRANS" sh.p.k.138924.07.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. “Teodor Keko”, Unaza e re, Pallatet “ROMARIO”, Dyqani 12, Seksioni C, Shkalla 5, Kati 2, Kashar.
4."NEMSI" sh.p.k.139724.07.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Xhorxh W. Bush”, Njësia Bashkiake nr.2, Objekti nr.9, Tiranë. (Prone e Z. Ismen Noka).
5."SPED12" sh.p.k.134831.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aBul. kryesor “Fuat Babani”, Godinë 2 katëshe pranë zyrave të CHEZ, kati 1, Bilisht, Korçë.
6."DONI-FOREX" sh.p.k.135031.05.2019Pa afatAlbsig sh.a.Rr. “Abdyl Frasheri” nr.10, Tiranë, pronë e Shpëtim Bakiaj.
7."FROLER" sh.p.k.135231.05.2019Pa afatAlbsig sh.a.L nr.14, Rr. “Asti Nushi”, pranë Kolaudimit të mjeteve, Shkozet, Durrës (pronë e “Euromag 2000” sh.a)
8."ALBI 2017" sh.p.k.136631.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia nr.3, Laç, Kurbin, pronë e Lek dhe Davida Jushi.
9."DESTINATION ALBANIA" sh.p.k.136831.05.2019Pa afatEurosig sh.a.Lagjia “10 Korriku”, Rr. Draçin, Ndërtesë 1 katëshe, Shkodër, pronë e Z. Tom Radoja.
10."LOGJISTIK BENIMPEKS Ltd" sh.p.k.138131.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Abdyl Frashëri”, Pallati i ri jeshil 2/2, përballë Librit Universitar, Tiranë. (pronë e Z. Arben Petto).