Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
1.Ernest SulçeVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16431.08.201831.08.2023I punësuar, shoqëria e sigurimit “Sigma Interalbanian Vienna Insurance Group” sh.a0684000410
2.Hysenj ShehuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15031.08.201731.08.2022Vlerësues i pavarur692136813
3.Besim YmajVlerësues i dëmeve shëndetësore15230.11.201730.11.2022Vlerësues i pavarur0692077624; 0694112541
4.Altin KënutiVlerësues i dëmeve shëndetësore16330.07.201830.07.2023Vlerësues i pavarur0684027430
5.Vilson VocrriVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15528.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit "Intersig VIG" sh.a.676027338
6.Erion FikuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15628.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Intersig VIG” sh.a676030650
7.Ernold PëllumbiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15728.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig Jetë” sh.a696022596
8.Gerald KolaVlerësues i dëmeve shëndetësore15828.12.201728.12.2022Vlerësues i pavarur694254611
9.Taulant MukaVlerësues i dëmeve shëndetësore15928.12.201728.12.2022Vlerësues i pavarur692437213
10.Artur ZheguVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës) dhe shëndetësore189 dhe 19428.04.2021 dhe 26.10.202128.04.2026 dhe 26.10.2026Vlerësues i pavarur0672049003