Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Ariana Reçi141319.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aRr. e Portit, Hyrja 1, Durrës, pronë e Gëzim Reçit.
2.Plaurent Dervishaj 141519.12.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia 1, Rr. “Taulantia”, pranë Autoritetit Portual, Durrës, (pronë e marrë me qera nga pronari Z. Adrian Çelkupa
3.Erilda Elezi141719.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Lagjia 1, Rr. “Taulantia”, pranë Autoritetit Portual, Durrës, (pronë e marrë me qera nga pronari Z. Adrian Çelkupa
4.Geri Ymer141819.12.2019Pa afatEurosig sh.a.Rr. Gjergj Kastrioti, Pall.10, AP.1, Korcë (pronë e Petrina dhe Niko Apostol
5.Genci Bardhi141919.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.L. “1 Maj”, Kolaudimi i automjeteve, Fier. (pronë e Z. Perlat Alushaj)
6.Fatjon Vraniçi142019.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “Vebi Dibra”, Dobrovë, Dibër (pronë e familjes)
7.Pellumb Isufaj142119.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Rr. “1 Maji”, Fier (pronë e Perlat Alushaj)
8.Megi Hajdaraj142219.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.L. “4 Shtatori”, Ura Vajgurore, Berat.( pronë e Z. Luan Hajdaraj)
9.Drita Cjapi142319.12.2019Pa afatSIVIG sh.a.Bul. “Gjergj Fishta”, pranë kolaudimit, Tiranë (marrë me qera nga SIVIG, pronë e Z.Irfan Hysaj)
10.Albion Kopani139914.10.2019Pa afatInsig sh.a.Rr. “Fatmir Haxhiu” Nr.13, Tiranë, (pronë e Z. Kadri Gega).