Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
1.Lorenc Goga (klasat e jetes dhe te jojetes)8128.12.2018Pa afatABI Broker Sigurimesh sh.a.Rr. E Kavajes, Ndertesa nr.27, kati 2, Tirane.
2.Mikena Nine (klasat e jetes dhe te jojetes)8228.12.2018Pa afatBanka Kombëtare Tregtare sh.a.Bul. “Zhan D’Ark”, nr.1, Tiranë
3.Ina Balliu (klasat e jetes dhe te jojetes)8328.12.2018Pa afatBanka Kombëtare Tregtare sh.a.Bul. “Zhan D’Ark”, nr.1, Tiranë
4.Mediana Rexha (klasat e jetës dhe të jojetës)7813.06.2018Pa afatWVP-Ndërmjetësim në sigurime sh.a.Rr. e "Barrikadave”, Ndërtesa 18, hyrja 6, kati 4, Ap.11, Tiranë
5.Erjola Balla (klasat e jojetës)7529.03.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Rr. "Vaso Pasha", Nr.8, Tiranë.
6.Erion Daullja (klasat e jojetës)7629.03.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Rr. "Ismail Qemali", nr. 4, Dega Tirana 1 e Bankes Credins sh.a.
7.Armida Lika (klasat e jetës dhe të jojetës)7729.03.2018Pa afatRaiffeisen Bank sh.a.Raiffeisen Bank sh.a., ETC, kati 6, Tirane.
8.Albano Troka (klasat e jojetës)7426.02.2018Pa afatASIGEST Broker Albania sh.aRr. "Dervish Bej Mitrovica", Pall. Kristi&Co,, Kati perdhe, nr.1, Tiranë
9.Nada Vokshi (klasat e jojetës)6731.01.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Rr. "Vaso Pasha", Nr.8, Tiranë.
10.Jurgen Adhami (klasat e jojetës)6831.01.2018Pa afatBanka Credins sh.a.Bul. "Zogu I", Qendra VEVE, Dega Tirana 2 e Bankes Credins sh.a.