Regjistri i të Licencuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Emri i shoqërisë për të cilën vepron
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Emri i shoqërisë për të cilën vepron Adresa
21."SPED12" sh.p.k.134831.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aBulevardi kryesor “Fuat Babani”, Godinë 2 katëshe pranë zyrave të CHEZ, kati 1, Bilisht, Korçë.
22."DONI-FOREX" sh.p.k.135031.05.2019Pa afatAlbsig sh.a.Rruga “Abdyl Frasheri” nr.10, Tiranë, pronë e Shpëtim Bakiaj.
23."FROLER" sh.p.k.135231.05.2019Pa afatAlbsig sh.a.Lagjia nr.14, Rruga “Asti Nushi”, pranë Kolaudimit të mjeteve, Shkozet, Durrës (pronë e “Euromag 2000” sh.a)
24."ALBI 2017" sh.p.k.136631.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aLagjia nr.3, Laç, Kurbin, pronë e Lek dhe Davida Jushi.
25."DESTINATION ALBANIA" sh.p.k.136831.05.2019Pa afatEurosig sh.a.Lagjia “10 Korriku”, Rruga "Draçin", Ndërtesë 1 katëshe, Shkodër, pronë e Z. Tom Radoja.
26."LOGJISTIK BENIMPEKS Ltd" sh.p.k.138131.05.2019Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Abdyl Frashëri”, Pallati i ri jeshil 2/2, përballë Librit Universitar, Tiranë. (pronë e Z. Arben Petto).
27."AK-INVEST" sh.a.128426.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Ded Gjon Luli”, 2/3 (168/6), Tiranë
28."CONSTRUCTION R.GJ." sh.p.k.129326.11.2018Pa afatSigal UGA sh.aLagjia “Qemal Stafa”, Rruga “Besnik Sykja”, godinë 1 katëshe, nr. 367/1, Shkodër.
29."BAJRAKTARI MOB' sh.p.k.124831.08.2018Pa afatSigal UGA sh.aLagjia "Drita", Qendër, Burrel.
30."Idrive Rent A Car" sh.p.k.120930.07.2018Pa afatSigal UGA sh.aRruga “Pjetër Bogdani”, Pall. 9/1, shk.1, Ap.5, Tiranë