Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
31.Kastriot BejkollariVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore136 27.12.2016 27.12.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0696048330
32.Albert TafaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore137 27.12.2016 27.12.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0692093814
33.Ilir RobajVlerësues i dëmeve shëndetësore138 27.12.2016 27.12.2021Vlerësues i pavarur0694135602
34.Ardian AsaVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore127 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0683355088/ 0674411555
35.Bardhyl ÇipiVlerësues i dëmeve shëndetësore128 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0692104126
36.Gentian MustafaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore129 27.06.2016 27.06.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0682081060
37.Hamit AllarajVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore130 27.06.2016 27.06.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0682162603
38.Kreshnik ZgjaniVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore131 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0672033271
39.Matilda Bardho (Bombaj)Vlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe te pronës)132 27.06.2016 27.06.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694073902
40.Naim HoxhaVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore133 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0682000087