Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
21.Zenel BejkoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14327.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0682005250
22.Artur SulçeVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14527.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0692059370
23.Edina ZhabjakuVlerësues i dëmeve shëndetësore14727.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0689037580
24.Eni AlkuVlerësues i dëmeve shëndetësore14827.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0674067123
25.Fatmir HashoVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore14427.07.201727.07.2022Vlerësues i pavarur0689034559
26.Dritan KastratiVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore14228.04.201728.04.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Albsig” sh.a0682299177
27.Ermira Allaraj (Braha)Vlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore139 03.02.2017 03.02.2022Vlerësues i pavarur0692582568
28.Ahmet MeshiVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore140 03.02.2017 03.02.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Albsig” sh.a0699675308 dhe 0689083916
29.Xhevair BashaVlerësues i dëmeve materiale (të pronës) dhe shëndetësore dhe i dëmeve motorike14103.02.201703.02.2022Vlerësues i pavarur0673087723
30.Lejla HidraVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore135 27.12.2016 27.12.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0692026894