Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
11.Agron PanaritiVlerësues i dëmeve shëndetësore16627.09.201827.09.2023I punësuar, shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria" sh.a0673377555
12.Musa HutiVlerësues i dëmeve materiale (motorike) dhe shëndetësore16531.08.201831.08.2023I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a0692056805
13.Ernest SulçeVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16431.08.201831.08.2023I punësuar, shoqëria e sigurimit “Eurosig” sh.a0697030720
14.Altin KënutiVlerësues i dëmeve shëndetësore16330.07.201830.07.2023Vlerësues i pavarur0684027430
15.Mentor SpahiuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16126.02.201826.02.2023Vlerësues i pavarur0696022596
16.Marsel KitaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16026.02.201826.02.2023Vlerësues i pavarur0692108276
17.Sajmir SeknajVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës)16226.02.201826.02.2023I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a0662066663
18.Ermal AgaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15428.12.201728.12.2022Vlerësues i pavarur0693441515
19.Vilson VocrriVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15528.12.201728.12.2022I punesuar ne Intersig VIG sh.a.0676027338
20.Erion FikuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore15628.12.201728.12.2022I punësuar, shoqëria e sigurimit “Intersig VIG” sh.a0676030650