Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
1.Mamir HodoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore17513.09.201913.09.2024Vlerësues i pavarur0695439268
2.Njazi ShehuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore17613.09.201913.09.2024I punësuar, shoqëria e sigurimit “Intersig VIG” sh.a0694098720
3.Shpëtim XhetaniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore17314.08.201914.08.2024Vlerësues i pavarur0692075648
4.Gramos YlliVlerësues i dëmeve shëndetësore17414.08.201914.08.2024Vlerësues i pavarur0662185279
5.Hetem XhamëniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore17214.08.201914.08.2024Vlerësues i pavarur0692097671
6.Gjergji SykoVlerësues i dëmeve shëndetësore17104.03.201904.03.2024Vlerësues i pavarur0692603886
7.Mikel CakuVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore17004.03.201904.03.2024Vlerësues i pavarur0694114599; 0672167240
8.Irena BejkoVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16904.03.201904.03.2024Vlerësues i pavarur0692090159
9.Maqo StratoberdhaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore16804.03.201904.03.2024I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a0682256632
10.Edmond DedjaVlerësues i dëmeve shëndetësore16727.09.201827.09.2023Vlerësues i pavarur0672025705