Regjistri i të Licensuarve: Tregu i Sigurimeve

Emri-Mbiemri
Statusi i vlerësuesit
 
 
Nr. Emri-Mbiemri Lloji i Licencës Nr. i licencës Data e fillimit të licencës Data e mbarimit të licencës Statusi i vlerësuesit Nr. kontakti
41.Jakup KolaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore134 27.06.2016 27.06.2021Vlerësues i pavarur0692418909
42.Ogert ShkrepaVlerësues i dëmeve materiale (motorike dhe të pronës)126 30.05.2016 30.05.2021I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0692074043
43.Islam QibiniVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore124 25.01.2016 25.01.2021I punësuar, shoqëria “VIG Services, Shqipëri” sh.p.k.0672055067
44.Arben KoçbellinjVlerësues i dëmeve shëndetësore125 25.01.2016 25.01.2021Vlerësues i pavarur0692581036
45.Albert ÇarkaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11821.12.201521.12.2020I punësuar, shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a.0694033300
46.Artur ZheguVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore11921.12.201521.12.2020Vlerësues i pavarur0684030622
47.Fisnik ShkenzaVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12021.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Insig” sh.a.0662049003
48.Julida NgjeliuVlerësues i dëmeve shëndetësore121 21.12.2015 21.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0684019385
49.Thoma KalaciVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12221.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694031216
50.Vildana RuliVlerësues i dëmeve materiale dhe shëndetësore12321.12.201521.12.2020I punësuar, Shoqëria e sigurimit “Sigal Uniqa Group Austria” sh.a.0694095170