6 Tetor 2020

Publikohet periodiku i AMF-së nr.136, gusht-shtator 2020

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare publikon periodikun nr. 136, gusht-shtator 2020, në faqen zyrtare të internetit. Ky botim ju njeh me aktivitetin rregullues, mbikëqyrës dhe institucional të AMF-së, si edhe përfshin informacione në funksion të njohjes së konsumatorëve dhe investitorëve me tregjet nën mbikëqyrje. Për të lexuar materialin e plotë të periodikut nr. 136 klikoni këtu.